Tilat

Juhlatila (n. 70m2)

Tyylikkäällä juhlatilallamme on kokoa noin 70 neliömetrin verran, joka mahdollistaa juhlat isommankin porukan kesken. Tunnelmallisesta juhlatilasta löytyy kokouspöytä kahdeksalle hengelle, jonka äärellä hoituu niin asiakastapaamiset kuin pidemmätkin palaverit. Kokoustamista helpottaa myös 55” älytelevisio, johon saat avattua muun muassa YouTube ja Spotify -palvelut. Lisäksi televisiosta löytyy ChromeCast sekä HDMI-liitännät. Juhlat lähtevät käyntiin laadukkaan Bluetooth-äänentoiston sekä kolmen baaripöydän avulla. Beer pong on hauskaa yhteistä tekemistä juhlaseurueelle, joten kannattaa pakata mukit ja pingispallot mukaan illanviettoon!

Tilava keittiö

Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy muun muassa ruokapöytä, uuni ja paistoliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä tilava jääkaappi virvokkeille ja tarjottaville herkuille. Lisäksi käytössäsi on tilava astianpesukone, jonne mahtuu suuremmankin seurueen astiat.

Aula

Tilavasta aulatilasta löytyy kuuden hengen oleskelupöytäryhmä sekä iso liitutauluseinä, johon voit piirtää ja kirjoittaa terveisiä vieraskirjan tapaan. Aulassa sijaitsee myös kaksi kappaletta WC-tiloja.

Tammelan Juhla- ja Kokoustila
Tammelan Juhla- ja Kokoustila
Tammelan Juhla- ja kokoustilat
Tammelan Juhla- ja kokoustilat
Tammelan Juhla- ja kokoustila
Tammelan Juhla- ja kokoustilat
Tammelan Juhla- ja kokoustilat

Ota yhteyttä

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lähetä meille kysymyksesi oheisella lomakkeella.

12 + 11 =

Osoite

Vellamonkatu 4,
33100 Tampere

Soita meille

Jimi: 020 741 5283

Lähetä sähköpostia

myynti@juhlatilattampere.fi