Varausehdot

Näitä vuokrausehtoja sovelletaan Tampereen Vellamonkatu 4:ssä sijaitsevien juhlatilan vuokrauksessa. Juhlatilojen vuokranantaja on Baaris Oy. Näissä vuokrausehdoissa vuokralaisella tarkoitetaan Tammelan juhlatilojen sähköisessä vuokrausjärjestelmässä varannutta/vuokrannutta henkilöä. Myös juhlatilojen yrityskäyttöön vuokrattaessa vastuullinen vuokralainen on vuokrausjärjestelmässä nimetty henkilö. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä vuokrausehtoja.

 

1 § VARAAMINEN

Varauksen tulee tapahtua vähintään 14 vrk ennen vuokrapäivää (=päivää jolloin juhlatiloja käytetään).

Vuokralaisen tulee olla vähintään 18-vuotias. Vuokralainen antaa suostumuksensa henkilöllisyytensä (nimi ja sotu) tarkistamiseen avainta noudettaessa ja vastaa siitä että hänen sähköisessä vuokrausjärjestelmässä antamansa henkilö- ja varaustiedot ovat oikeita.

Sähköisessä vuokrausjärjestelmässä tehty varaus on vuokralaista sitova huomioiden kuitenkin 3§ mukaiset peruutusehdot.

Juhlatilan vuokra muodostuu tilavuokrasta ja lisäsiivousmaksuista.

Vuokralaisen tulee varausta tehdessään ilmoittaa mahdollinen alennuskoodinsa. Vuokralaisen tulee tarvittaessa pystyä todistamaan oikeutensa mahdolliseen alennukseen. Mahdollisissa alennuskoodin väärinkäyttötilanteissa vuokranantajalla on harkintansa mukaan oikeus joko yksipuolisesti purkaa tehty varaus tai periä vuokralaiselta normaalivuokra korotettuna 50 %:lla.

 

2 § MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

3 § AVAINPALVELU

Juhlatilojen kulunvalvontatunniste ja avain ovat noudettavissa juhlatilojen avainkaapista vuokrapäivänä.

Kulunvalvontatunnisteen ja avaimen noutajan tulee olla sähköisessä varausjärjestelmässä nimetty henkilö, ja henkilön tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä ja täysi-ikäisyytensä. Jos juhlatilan vuokraa ei ole maksettu verkkomaksuna, juhlatilan vuokran maksusta on esitettävä tosite(=kuitti) avaimen luovuttajalle. Kulunvalvontatunnistetta tai avainta ei luovuteta muille kuin varausjärjestelmässä nimetylle henkilölle.

Kulunvalvontatunniste ja avain jätetään juhlatilojen ulkona olevaan postilaatikkoon juhlatiloista poistuttaessa. Vuokralainen vastaa juhlatilojen asiallisesta lukitsemisesta vuokra-ajan päätyttyä. Juhlatilojen ei ole mahdollista palata (esimerkiksi tavaroiden noutoa varten) avaimen luovuttamisen ja vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella Pirkanmaan löytötavaratoimistosta, Sammonkatu 64, puh. 0600-300 758 (1,69e/min+pvm).

Kadotetusta kulunvalvontatunnisteesta ja avaimesta peritään vuokralaiselta 150 euroa.

 

4 § PERUUTUSEHDOT

Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutus- ja varausehtojen puitteissa peruuttaa juhla- ja kokoustilan vuokran kirjallisesti osoitteeseen: myynti@juhlatilattampere.fi. Vahvistetun varauksen perumisesta laskutamme:

50% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 28 vrk sisällä ennen tilaisuutta
75% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 14 vrk sisällä ennen tilaisuutta
Täyden tilavuokran jos peruutus tehdään 7 vrk sisällä ennen tilaisuutta
Peruutuspyynnöt perusteluineen sähköpostitse osoitteseen myynti@juhlatilattampere.fi.
Vuokranantaja pidättää itselleen oikeuden perua varaus yksipuolisesti ilman velvoitteita viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen vuokrapäivää. Äkillisestä esteestä(vesivahinko, tulipalo, ilkivalta, yms.) johtuen vuokranantaja voi perua vuokrauksen vielä vuokrapäivänä ilman korvausvelvoitteita vuokralaiselle.

 

5 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Juhlatilojen vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokranantajalle ja/tai kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle vuokratilojen käytöstä aiheutuneista vahingoista. Vuokralainen on myös vastuussa vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jos vahinko on seurausta vuokralaisen huolimattomasta toiminnasta vuokrauksen aikana (esimerkiksi vesihana/suihku/hella/uuni/kahvin- tai vedenkeitin on jäänyt päälle yms.). Vahingonkorvausvastuu kattaa materiaali- ja korjaustyökustannukset. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan vuokralaiselta toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Vuokraan sisältyy juhlatilojen normaali yleissiivous (esim. tiskaus ja roskien poisvienti) siivousliikkeen toimesta. Vuokralaisen toimesta juhlatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (=irtoroskat roskiin, pullot koreihin, tölkit kasaan, astiat keittiön tiskipöydälle, mahdolliset eritteet siivottava, kaatuneet juomat pyyhittävä). Vuokralaisen mahdollisesti juhlatiloihin jättämät ylimääräiset, viileässä säilytettävät elintarvikkeet tulee laittaa jääkaappiin. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa vuokranantaja vuokralaista erittelyn ja toteutuneiden kustannusten perusteella 30€ / tunti.

Vuokralaisen tulee ilmoittaa vuokranantajalle viivytyksettä viimeistään heti vuokrapäivää seuraavana arkipäivänä juhlatiloissa mahdollisesti tapahtuneista vahingoista.

 

6 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Juhlatiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 30 henkilöä.

Vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokrakohteessa omasta ja vieraidensa toiminnasta ja sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä ja henkilö- sekä esinevahingoista.

Juhlatiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata, eikä juhlatiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin saa myydä pääsylippuja.

Omien alkoholijuomien nauttiminen ja tarjoilu voimassa olevien lakien mukaisesti täysi-ikäisille henkilöille juhlatiloissa on sallittua, mutta alkoholijuomien myynti ja välittäminen tms. vastikkeellinen tarjoaminen on kiellettyä.

Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla (esim. vartiointiliikkeellä) on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus juhlatiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle, tai mikäli tiloissa on tai epäillään olevan päihtyneitä alaikäisiä henkilöitä. Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrahyvitykseen, mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokralaisesta johtuvasta syystä.

Vuokralainen ei saa tuoda vuokratiloihin omia äänentoistolaitteita.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu juhlatilojen porttikongissa. Tupakointi ei saa aiheuttaa haittaa ulkopuolisille.

Kynttilöiden polttaminen juhla- ja kokoustiloissa on kielletty.

Pihassa ei saa käyttäytyä naapurissa olevia asuinrakennuksia häiritsevästi.

 

7 § MAKSUEHDOT

Varaus maksetaan verkkomaksuna varauksen yhteydessä. Varaus vahvistuu vasta, kun vuokralainen on maksanut vuokran sähköisessä varausjärjestelmässä.

 

8 § POISTUMISOHJEET

Asiakkaan tulee noudattaa tiloissa olevia poistumisohjeita. Tiloista puistuessa vuokraana tulee pistää pääovi sekä porttikonki lukkoon. Hälytyksen tullessa asiakas on velvollinen korvaamaan vartiointiliikkeen lähettämän laskun (110€ / hälytys).

 

9 § REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä vuokranantajalle sähköpostitse osoitteeseen sauna@tammelanjuhlatila.fi.

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokralaiselle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu vuokranantajalle riippumattomista syistä.

Nämä vuokrausehdot on laadittu 1.11.2016. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Baaris Oy
Vellamonkatu 4, 33100 Tampere
y-tunnus 2835623-6

Osoite

Vellamonkatu 4,
33100 Tampere

Soita meille

Jimi: 020 741 5283

Lähetä sähköpostia

myynti@juhlatilattampere.fi